The Light Lorette - The Lorette Sign Means Happy Motoring.

Vårt stora projektProjekt: Inredning Webshop

Min mamma har alltid varit väldigt intresserad av inredning. Under alla år sedan jag var ett litet barn har vi tillsammans suttit och kollat på alla inredningsprogram som visades på TV. Vi satt tillsammans under en mysig fluffig filt och tittade på när olika familjer inredde sitt dröm hem, eller par som tog sig an ett stort renoverings projekt. 

Vi har länge suttit och pratat om hur roligt det skulle vara om vi tillsammans kunde öppna en inredningsbutik eller en webbshop med all inredning som vi tycker är fint eller som vi tror andra skulle tycka om. Vi båda har väldigt fina hem. Eftersom vi båda är intresserade av inredning och har sett oändligt många program och just inredning och renovering så kan man kanske säga att vi har en del erfarenhet. Genom programmen har vi lärt oss hur man ska och inte ska göra. Vi har lärt oss hur man inreder. Dessutom brukar vi med jämna mellanrum möblera om min lägenhet och varje gång mamma och pappa ska renovera huset brukar vi tillsammans inreda eller gå och shoppa möbler tillsammans. Inredning är vårt stora gemensamma intresse. Det hade varit som en dröm om vi kunde få jobba med detta tillsammans. 

Därför har vi funderingar på att (som sagt) öppna en liten butik och en webbshop. Min lillebror läser webbdesign och skulle kunna göra en  enkel hemsida till oss och jag skulle kunna designa den och ta bilder. Jag hoppas verkligen att vi skulle kunna förverkliga detta. Det är dock en hel del som vi behöver ta tag i innan vi kan dra igång detta stora projekt. Vi behöver definitivt forska om hur man skulle få detta lilla företag att gå runt och så vidare. Men jag tror att detta kan bli ett bra och roligt projekt ändå.